INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisere dine kontakter med din computer
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisere dine kontakter med din computer

Konfigurer HTC Sync Manager til at synkronisere HTC One S med din Outlook, Outlook Express eller Windows Kontakter.

Du kan synkronisere HTC One S med følgende Outlook-versioner: Outlook 2003, Outlook 2007 og Outlook 2010.

Vigtigt: For at synkronisere SIM-kort kontakter med din computer, skal du først importere dem til programmet Kontakter og gemme dem i telefonkontoen på HTC One S.
  1. Tilslut HTC One S til din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Mere.
  3. Vælg Kontakter, og klik derefter på Indstillinger.
  4. Vælg det program, du vil synkronisere dine kontakter fra.
  5. I tilfælde, hvor der findes konfliktende data på HTC One S og din computer, skal du vælge hvilken kontaktperson, du vil bevare.
  6. Efter at du har indstillet de andre emner til synkronisering i HTC Sync Manager, skal du klikke på for at synkronisere dem alle på samme tid.
Bemærk: Kun kontaktfelterne, som er i programmet KontakterHTC One S vil blive synkroniseret.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s