Synkronisere billeder og videoer med computeren

1. Tilslut HTC One S til din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Galleri > Synkroniseringsindstillinger.
  3. Vælg Synkroniser Galleri.
  4. Du kan vælge imellem:
    Importer nye billeder og videoer fra enhed Importere nye billeder og videoer fra HTC One S til HTC Sync Manager.
    Synkroniser album til enhed Synkroniser Galleri album fra HTC Sync Manager til HTC One S. Vælg at synkronisere Alle Album eller kun Valgte Album.
  5. Efter at du har indstillet de andre emner til synkronisering i HTC Sync Manager, skal du klikke på for at synkronisere dem alle på samme tid.