Synkronisere musik med din computer

Du kan konfigurere HTC Sync Manager til at synkronisere musikfiler og afspilningslister imellem HTC One S og din computer.
  1. Tilslut HTC One S til din computer.
  2. I HTC Sync Manager skal du klikke på Musik > Synkroniseringsindstillinger.
  3. Vælg Synkroniser musik.
  4. Du kan vælge imellem:
    Importer ny musik fra enhed Importere ny musik fundet på HTC One S til HTC Sync Manager.
    Synkroniser musik til enhed Synkronisere musik fra din computer til HTC One S. Vælg at synkronisere Al musik eller kun Valgte afspilningslister.
  5. I tilfælde, hvor der findes konfliktende afspilningslister på HTC One S og din computer, skal du vælge hvilken afspilningsliste, du vil bevare.
  6. Efter at du har indstillet de andre emner til synkronisering i HTC Sync Manager, skal du klikke på for at synkronisere dem alle på samme tid.