INDSTILLINGER & SERVICES
Importere musik, videoer og afspilningslister fra andre programmer
INDSTILLINGER & SERVICES

Importere musik, videoer og afspilningslister fra andre programmer

Hvis du har Windows Media Player eller iTunes installeret på din computer, importeres sange, afspilningslister, og videoer fra disse programmer automatisk til HTC Sync Manager. Du kan også importere dem manuelt.
Vigtigt: Du skal have Windows Media Player 11 eller senere eller iTunes 8.0 eller senere installeret på din computer.
  1. Klik på > Indstillinger.
  2. I indstillingerne for Musikbibliotek:
    • Klik på Importere for at vælge de medieprogrammer på din computer, som du ønsker at importere musik fra.
    • Klik på Importer afspilningslister for at få afspilningslister fra andre medieprogrammer.
  3. Klik på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s