Importere medier til HTC Sync Manager

Du kan samle alle dine sange, billeder og videoer i HTC Sync Manager og bruge den indbyggede player til at afspille dem.
  • Klik på Musik > BIBLIOTEK, og træk derefter en mappe (eller en musikfil i mappen) til HTC Sync Manager.
  • Klik på Galleri > ALBUM, og træk derefter en mappe (eller et billede eller en video i mappen) til HTC Sync Manager.
Når du trækker en mappe eller fil, tilføjes hele mappen som et album til HTC Sync Manager. Mappens sti tilføjes også til listen over overvågede mapper i Indstillinger.

Når der tilføjes nye medier til de overvågede mapper, importeres de automatisk til HTC Sync Manager.

Tip: For at importere kan du også klikke på > Indstillinger og tilføje mapperne, som indeholder de medier, du ønsker. Derefter skal du klikke på OK.