Hovedskærmen HTC Sync Manager

Fra hovedskærmen kan du se dine mediebiblioteker og afspille medier. Du kan også synkronisere med HTC One S, når den er tilsluttet.
  • Klik på Musik eller Galleri for at skifte imellem disse to biblioteker eller konfigurere synkroniseringsindstillingerne for HTC One S og computeren. Mens du er i et af disse biblioteker, kan du klikke på for at vende tilbage til forrige skærm.
  • Afspil et musiknummer eller video. Brug funktionerne nederst midt på skærmen til at styre afspilningen.
  • Klik på Mere for at konfigurere kontakter, kalender og andre synkroniseringsindstillinger for HTC One S og din computer.
  • Klik på for at ændre indstillinger, søge efter softwareopdateringer mm.