Installere på en Windows computer

Vigtigt:
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync Manager for at få en problemfri installation.
  • Du skal have administratorrettigheder, hvis du installerer HTC Sync Manager på Windows Vista eller nyere versioner.
  1. Hent HTC Sync Manager installationsprogrammet fra www.htc.com/help.
  2. Start installationsprogrammet og følg anvisningerne på skærmen.
  3. Tilslut HTC One S til din computer med det medfølgende USB-kabel. Derefter åbnes HTC Sync Manager.