Sikkerhedskopiering af filer, data og indstillinger

Er du bekymret over måske at miste vigtige ting på HTC One S?

Sikkerhedskopier filer, data og indstillinger, inden du gør følgende:

• Slette indhold på fillager
  • Nulstilling til fabriksindstillinger af HTC One S
  • Opgradere til en ny telefon

Her er nogle muligheder for sikkerhedskopiering:

Filer
  • Brug HTC Sync Manager til at flytte billeder/videoer, dokumenter og musik fra HTC One S til din computer.
  • Kopier og indsæt filer manuelt ved at tilslutte HTC One S til din computer som et diskdrev.
  • Overføre filer til online lagring og tjenester.
Data
  • Brug HTC Sync Manager til at sikkerhedskopiere kontakter, kalendere og bogmærker fra HTC One S til din computer.
  • Eksporter data fra programmer, som f.eks. Medd. og Kontakter, så du kan kopiere dem fra lageret på telefonen.
  • Gem kontakter og andre personlige private oplysninger på online-tjenester.
Indstillinger Brug din Google konto til at sikkerhedskopiere dine brugerdefinerede indstillinger.