Kryptere data på HTC One S

Du kan kryptere data som f.eks. dine onlinekonti, indstillinger, musikfiler og andre medier. Efter kryptering skal du indtaste pinkoden til skærmlåsen eller din adgangskode for at tænde for telefonen og få adgang til data.
Vigtigt:
  • Angiv en pinkode for skærmlås eller en adgangskode, før du krypterer dine data.
  • Oplad batteriet helt, og hold HTC One S tilsluttet strømadapteren under krypteringen. Krypteringen tager ca. en time.
  • Du kan ikke fortryde kryptering. Hvis du vil vende tilbage til en ukrypteret telefon, skal du foretage nulstilling til fabriksindstillingerne.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lager.
  3. Tryk på Kryptering af telefonlager.
  4. Tryk på Krypter.
  5. Indtast pinkoden for skærmlås eller adgangskoden.
  6. Tryk på Næste.
  7. Tryk på Krypter.
Krypteringen starter, og status vises. Telefonen kan genstarte nogle gange.
Når krypteringen er afsluttet, skal du indtaste din pinkode eller adgangskode.
Relaterede emner