Lave mere lagerplads

Når du bruger HTC One S, vil du opsamle data og fylde lageret, som tiden går. Her er nogle tips til, hvordna du kan forøge lagerpladsen.

Gem filer til Dropbox

Billeder, e-mail-vedhæftninger og andre dokumenter kan lagres i Dropbox, og du har adgang til dem, uanset hvor du er. Du kan indstille Kamera-programmet til automatisk at overføre billeder til Dropbox.

Administrere billeder og videoer

• Konfigurer Kamera-programmet til automatisk at overføre til et billeddelingssted eller online-lager. Når du når grænsen for lagerplads, skal du blot slette dine billeder. Du kan hente dem fra billeddelingsstedet eller online-lageret, når du har brug for dem.
  • Når du har taget kontinuerlige billeder, skal du kun gemme de bedste billeder og kassere resten.
  • Når du har redigeret eller beskåret en video, bevares originalen. Du kan slette originale filer eller flytte dem til online-lager eller til din computer.
  • Hvis du ikke udskriver store billeder eller kun sender videoer via MMS, kan du bruge en lavere opløsning. Medier i høj kvalitet optager mere plads. I Kamera-indstillinger trykker du på Skærmforhold og Opløsning for billeder eller på Videokvalitet for videoer.

Sikkerhedskopier programdata

Bevar kun de nyeste data fra programmer på HTC One S. Du kan sikkerhedskopiere kalendere, kontakter og bogmærker eller eksportere tekstmeddelelser og personlige ordbøger. For yderligere oplysninger, se Sikkerhedskopiering af filer, data og indstillinger.

Kør lager-guiden

Hvis du vil udføre generel oprydning, kan du bruge lager-guiden til at afinstallere programmer, ændre indstillinger for hentning af e-mail eller tekstmeddelelser, og slette programdata og andre filer.

Deaktiver nogle programmer

Programmer kører måske i baggrunden og henter data til telefonhukommelse - også selvom de ikke bruges så ofte. Hvis programmet ikke kan fjernes, kan du deaktivere det. I Indstillinger trykker du på Programmer > Alle og så vælge det program, du vil deaktivere. Tryk på Deaktiver.

Skabe ledig plads med lager-guiden

Du kan let frigøre noget plads i telefonhukommelse ved at rydde program-cachen, flytte eller afinstallere programmer, eller ændre indstillinger for E-mail eller Medd., så kun de nyeste bevares.
Vigtigt: Du kan ikke afinstallere forhåndsinstallerede programmer.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lager og under Telefonlager trykker du på Opret mere plads.
  3. Følg instruktionerne på skærmen.
Relaterede emner