Lagertyper

Vil du vide, hvilke typer lager du kan bruge til dine programmer, data og filer?

HTC One S bruger disse lagertyper:

Programmer og datalager

Programmer installeres i dette lager, der kaldes Program hukommelse under telefonindstillinger. Det lagrer også data, f.eks. tekstmeddelelser, de kontakter, du oprettede eller synkroniserede på telefonen, kontoindstillinger og andet.

Dette lager styres og beskyttes sikkert af telefonen, da det indeholder dine private oplysninger. Når du opretter forbindelse fra telefonen til computeren, er der ikke adgang til dette lager fra computeren.

Lagerindhold slettes, når du foretager en nulstilling til fabriksindstillingerne. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, før du udfører en nulstilling.

Fillager

Dette er endnu et indbygget lager, der kaldes Telefonhukommelse under telefonindstillinger. Det er her, du gemmer dine filer.

Når du opretter forbindelse fra telefonen til computeren, er der adgang til dette lager, og du kan kopiere filer mellem dem.

Når du foretager en nulstilling til fabriksindstillinger, kan du vælge, om du vil bevare eller slette lagerets indhold.

USB-hukommelse

Når du sætter en ekstern USB-hukommelse til (som f.eks. et USB-flashdrev eller en SD-kortlæser), kan du vise billeder og videoer, der er lagret på enheden, direkte fra Galleri, og du kan afspille sange, der er lagret på enheden i Musik. Du kan også åbne PDF-dokumenter og redigere Office-dokumenter.

Du skal bruge en USB On-The-Go mikrokabeladapter til at forbinde HTC One S og en USB-hukommelse. HTC One S understøtter USB-hukommelse (bortset fra transportable harddiske) op til 64 GB.

Online hukommelse

Hvis du bruger en online lagerkonto, der er tilgængelig fra HTC One S, kan du lagre dine filer på dit online lager.

Standardlageret til dine filer kan variere fra program til program. Nogle programmer sætter dig i stand til at angive standardlager.