PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om HTC Media Link HD
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om HTC Media Link HD

Du kan sætte HTC Media Link HD til ethvert fjernsyn med HDMI-stik og bruge det til at vise indhold trådløst på fjernsynet.
Bemærk: HTC Media Link HD sælges separat.

Enkel at konfigurere og bruge

Med blot en 3-finger-glidning kan du forbinde HTC One S til HTC Media Link HD og dele på den store skærm.

Multitask med visning på dobbeltskærm

HTC Media Link HD giver dig visning på dobbeltskærm når du:
  • ser et billede eller en video i Galleri
  • Afspiller musik i HTC-Musik-programmet
  • ser en trailer, købefilm eller lejet show i HTC Watch
Mens du afspiller medier på den store skærm, kan du multitaske og gøre andre ting som f.eks. at besvare telefonopkald, surfe på nettet eller sende e-mail på HTC One S.

Laver dit fjernsyn om til et digital billedramme

Brug dit Fjernsynets pauseskærm-funktion til at lagre op til 30 billeder fra HTC One S på HTC Media Link HD og vis dem som diasshow på dit fjernsyn.

Få mere at vide om konfiguration og brug af HTC Media Link HD med HTC One S ved at se HTC Media Link HD brugervejledningen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s