PROGRAMMER & FUNKTIONER
Tilføje sange til en kø
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Tilføje sange til en kø

Når du afspiller en sang, kan du også gennemse andre sange, som er gemt på HTC One S. Tilføj en sang eller et album til køen, så den afspilles, når aktuelle spilleliste er færdig.
  1. Når der afspilles en sang, kan du søge efter andre sange.
  2. Når du har fundet albummet, spillelisten, kunstneren eller mappen, som du kan lide, skal du trykke og holde på den, og trykke på Tilføj til kø.
    Tip: For at tilføje en enkelt sang, skal du søge efter sangen, og derefter trykke på > Tilføj til kø.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s