Få din musik til at lyde bedre

Når du sætter dit headset i eller tilslutter HTC One S til en ekstern højttaler, viser HTC One S automatisk Beats Audio-profilen for at give dig en forbedret lydoplevelse. Sange og videoer, som afspilles med programmer, som f.eks. Musik, Galleri eller andre programmer, har en bedre lyd og lyder mere autentisk.
Bemærk: Der kræves ikke hovedtelefoner med mærket Beats by Dr. Dre for at bruge Beats Audio-profilen. Men vi anbefaler, at du bruger dem, da de har et komponent, som forbedrer lydkvaliteten yderligere, når den er parret med HTC One S.
For at slå Beats Audio profilen til eller fra, skal du glide meddelelsespanelet åbent, trykke på , og derefter trykke på Beats Audio Til/Fra.