Organisere dine billeder og videoer

Flytte et billede til et andet album

1. I Galleri skal du trykke på Min telefon.
  2. Gå til albummet, der indeholder billedet, som du vil flytte.
  3. Tryk og hold på billedet.
  4. Tryk på Flyt til og vælg et destinationsalbum.
Tip:

For at kopiere et billede i stedet for at flytte det, skal du trykke og holde på et billede og trykke på Kopier til.

Omdøbe et album

Hvis du har oprettet album til at organisere billeder, kan du omdøbe disse album.
  1. I programmet Galleri i visningen Album, skal du trykke og holde på albummet, som du ønsker at omdøbe.
  2. Tryk på Omdøb.
Bemærk: Nogle album, som f.eks. Kamerabilleder og Alle billeder, kan ikke blive omdøbt.