Få øjeblikkelige oplysninger med Google Now

Vil du vide, hvordan vejret er, eller hvor lang tid du skal beregne for at komme til arbejde i dag? Google Now leverer hurtige og aktuelle oplysninger, der er vigtige for dig — og uden du skal søge.
Afhængig af din placering, tidspunktet på dagen og tidligere Google-søgninger viser Google Now oplysningskort, der indeholder:
  • Dagens vejrudsigt samt vejrudsigten for de kommende dage.
  • Trafikforholdene på din vej til arbejde eller din tur hjem igen.
  • Kørselsvejledningerne og rejsetiden til din næste aftale.
  • Det næste tog eller den næste bus, der ankommer til din station.
  • Dit favoritholds score og stillingen, mens du ser kampen.

Konfigurere Google Now

Vigtigt: Før du konfigurerer Google Now:
  • Sørg for at du er logget på din Google-konto.
  • Slå placeringstjenester til og sørg for, at du har forbindelse til Internet.
  1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. De følgende skærme viser eksempler på Google Now oplysningskort. Tryk på Næste, indtil du når skærmen Hent Google Now!.
  3. Tryk på Ja, jeg er på. Google Now oplysningskort vil begynde at vise sig på Google søgeskærmen.
Der vises flere kort for oplysninger på Google søgeskærmen, når du bruger HTC One S til at søge på internettet, oprette aftaler mm.

Ændring af kortindstillinger

Du kan let tilpasse indstillingerne til Google Now-kort, så de passer til dine behov for oplysninger. Du kan f.eks. ændre din hjem- eller arbejdsadresse på kortet Trafik, eller du kan vælge, hvornår på dagen Vejr-kortet vises. Du kan også tilbageholde et kort fra at blive vist på Google søgeskærmen.
  1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. Rul til bunden af skærmen og tryk på > Indstillinger > Google Now.
  3. Tryk på den oplysning, du vil tilpasse.
  4. Tryk på en kortindstilling og tilpas den efter behov.
    Tip: Du kan skjule kortet ved at trykke på Til/Fra ved siden af kortnavnet.
  5. Tryk på for at gemme dine ændringer og vende tilbage til den forrige skærm.

Opdatere Google Now

Opdater Google Now for at vise relevante kort for oplysninger, som du lige har tilføjet til HTC One S, som f.eks. en kommende aftale i Kalender.
  1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din Startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. Rul ned i bunden af skærmen, og tryk på > Opdater.

Slukke for Google Now

1. På startskærmen trykker du på .
    Tip: Hvis du ikke kan finde Google søgefeltet på din startskærm, skal du trykke på > Google.
  2. Rul til bunden af skærmen og tryk på > Indstillinger > Google Now.
  3. Tryk på kontakten Til/Fra ved siden af Google Now.