Returnering af et ubesvaret opkald

Når du har et ubesvaret opkald, vises ikonet for ubesvaret opkald på statuslinjen.

1. Glid fingeren for at åbne meddelelsespanelet for at se, hvem der ringer.
  2. For at svare på et opkald, skal du sprede dine fingre på meddelelsen om det mistede opkald for at udvide den, og derefter trykke på Ring tilbage.

Hvis du har mange forskellige mistede opkald, kan du trykke på meddelelsen om de mistede opkald for at åbne skærmen Opkaldsoversigt.

Relaterede emner