Have kameraet i standbytilstand

Når du venter på at tage det næste billede, kan du sætte HTC One S i Slumretilstand og have kameraet klart til at tage flere billeder og videoer.
  1. Åbn Kamera fra Låseskærmen eller Startskærmen.
  2. Sådan tager du dine første billeder eller videoer.
  3. For at sætte HTC One S i Slumretilstand, skal du trykke på TÆND/SLUK.
  4. Når du er klar til at tage flere billeder og videoer, skal du blot trykke på TÆND/SLUK igen for at aktivere kameraet.
Bemærk: Når du forlader skærm Kamerasøger, skal du låse HTC One S op, hvis du har indstillet en låseskærm.