Kontrol af batteriforbruget

Der henvises til listen over programmer, som bruger strøm. Du kan også se hvor meget og i hvor lang tid batteriet bruges for hvert program.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Strøm > Brug.
  3. Du kan:
    • Tryk på et program for at se hvordan det bruger batteriet. Du kan se hvor meget strøm, der bruges af ressourcer, som f.eks. skærmen og CPU'en for programmet og andre forbrugsoplysninger.
    • Tryk på for at lukke et program.
Tip: Hvis du ser knapper, men du ser på forbrugsoplysningerne for et program, kan du trykke på dem for at tilpasse de indstillinger, der påvirker batteriforbruget eller for at stoppe programmet mm.

Kontrol af batterihistorik

Kontroller hvor lang tid du har brugt HTC One S siden sidste opladning. Du kan også se en graf, som viser hvor lang tid skærm har været tændt, og hvor lang tid du har brugt forbindelser, som f.eks. mobiltelefon-netværk eller Wi-Fi.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Strøm > Historik.
  3. Hvis du har brugt HTC One S i lang tid siden sidste opladning, kan du glide til venstre eller højre for at skalere grafen, som viser batteriets anvendelse over tiden.

Du kan også sprede dine fingre eller klemme for at skalere grafen.