HTC Sense-tastaturet

Det er hurtigt og præcist at skrive med HTC Sense-tastaturet.
  • Slå Sporingstastatur til, så du kan indtaste ord ved blot at glide dine finger fra ét bogstav til det næste.
  • Du kan indtaste ord ved blot at tale.
  • Forudsigelig tekst sparer også tid, når du skriver. Når du skriver, vises forslag på ord, som du kan vælge fra. Du kan også tilføje ord til ordbogen for forudsigelig tekst.
  • Glid til højre for at skifte til numerisk- og symboltastatur. Eller glid til venstre for at skifte imellem sprog.
  • Tasterne har sekundære numre, symboler eller andre tegn, som du hurtigt kan indsætte, uden at skulle skifte til numerisk- og symboltastatur.

For eksempel har den første række taster numre. Tryk og hold bare på en tast for at indsætte et nummer.

• Vælg fra et udvalg af smileys og indsæt dem direkte fra tastaturet.
  • Vis eller skjul navigationspiletaster på tastaturet. Hvis du aktiverer piletaster i Indstillinger, vises de kun på det stående tastatur.

Og da alle har deres egen skrivestil, kan du kan gå til Indstillinger for at kalibrere tastaturet, så det lærer hvordan du skriver.

For yderligere oplysninger om brug af HTC Sense-tastaturet, se Bruge skærmens tastatur.