Låse skærmen op

Træk ringen op for at låse skærmen op.
Bemærk: Hvis du har konfigureret en skærmlås, bliver du bedt om at indtaste dine loginoplysninger, før HTC One S låser op.
Hvis du har indstillet en begivenhedspåmindelse eller alarm, kan du trække eller til ringen for at slumre eller afvise begivenheden eller alarmen.

Åbne et program eller en mappe fra låseskærmen

• Træk i et programikon på låseskærmen til ringen for at låse skærmen op og direkte gå til programmet eller mappen.
    Tip: Genvejene på låseskærmen er de samme som på startskærmens startlinje. For at ændre genvejene på låseskærmen, kan du udskifte programmerne eller mapperne på startlinjen.
  • Når der vises en meddelelse eller oplysninger på låseskærmen, som f.eks. ubesvaret opkald eller ny meddelelse, kan du trække den til ringen for at gå direkte til det tilhørende program.