Overførsel af kontakter fra din gamle telefon via Bluetooth

Afhængig af mulighederne i din gamle telefon kan du muligvis overføre ikke blot kontakter, men også andre data som f.eks. kalenderbegivenheder og tekstmeddelelser til HTC One S ved hjælp af programmet Overfør.
  1. På startskærmen trykker du på > Overfør.
  2. Tryk på Næste for at starte.
  3. Vælg din gamle telefons navn og model.
  4. Tænd for Bluetooth på din gamle telefon, og sæt den i søgbar tilstand.
  5. Følg vejledningerne på skærmen på din gamle telefon og på HTC One S for at parre dem.
  6. Vælg, hvilke typer data, der skal overføres:
    • Valgte du Kontakter og Kalender, kan du vælge, om du vil overføre dem til telefonen eller en konto, du er logget på (som f.eks. Exchange ActiveSync).
    • Hvis du overfører data fra en telefon i HTC One-serieen (eller nyere), kan du også vælg SMS, Bogmærke og Opgave. Disse datatyper kan kun overføres lokalt til HTC One S.
  7. Vent på, at dataoverførslen bliver færdig.