SÅDAN KOMMER DU I GANG
Vil du have lidt hurtig vejledning i brugen af telefonen?
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Vil du have lidt hurtig vejledning i brugen af telefonen?

Lær om de grundlæggende funktioner med Hurtigtip

Når din mobiltelefon er tændt, vil du se Hurtigtip på nogle skærme (som f.eks. Startskærmen), som vil vejlede dig i at bruge HTC One S Disse tip for skærmen vises ikke mere, når du har lukket dem.
Du kan se Hurtigtip igen ved at glide Meddelelsespanelet åbent igen og derefter trykke på > Om > Hjælp > Vis alle tips.

Udforske HTC One S

Tips & Hjælp hjælper dig med at få det meste ud af HTC One S på få sekunder.
  • Skal du vide, hvordan du gør nogen, lige nu? Du skal bare indtaste nogle søgeord, og så får du klare, opdaterede svar direkte på din HTC One S.
  • Har du nogen sinde følt, at du ikke får det bedste ud af telefonen? Gennemgå den venlige gennemgang på Tips & Hjælp for at lære hvordan. Emnerne går fra introduktion til avanceret og widget'en Tips & Hjælp anbefaler dig hele tiden emner, som du måske kan lide.
For at åbne Tips & Hjælp fra startskærmen, skal du trykke på > Tips & Hjælp.
Hvis du ikke har hentet Tips & Hjælp-indhold endnu, eller hvis der er opdateret indhold tilgængeligt, skal du bare trykke på downloadlinket for at hente det.
Tip: For at ændre synkroniseringsindstillingerne for Tips & Hjælp, skal du trykke på > Opdater indstillinger.

Søge efter Tips & Hjælp

1. Under Tips & Hjælp trykker du på og indtaster de ord, du vil søge efter.
  2. Tryk på et søgeresultat for at springe direkte til det emne.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s