Nulstilling af HTC One S (hard-nulstilling)

Hvis du giver din HTC One S til en anden, eller HTC One S har et vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-nulstilling eller master-nulstilling).

Advarsel: Nulstilling til fabriksstandarder sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling.
  3. Tryk på Nulstil telefon.
  4. Hvis du ønsker at slette medier og andre data permanent på HTC One S, skal du trykke på Slet alle data.
  5. Tryk på Nulstil telefon og så på OK.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapper

Hvis du ikke kan tænde for HTC One S eller få adgang til indstillinger, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksstandarder med hardwareknapperne på HTC One S.

1. Tryk og hold på knappen LYDSTYRKE NED, og tryk og hold så på knappen TÆND/SLUK.
  2. Vent indtil skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen TÆND/SLUK og LYDSTYRKE NED.
  3. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge FABRIKSINDSTILLINGER, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.