INDSTILLINGER & SERVICES
Genstart af HTC One S (soft-nulstilling)
INDSTILLINGER & SERVICES

Genstart af HTC One S (soft-nulstilling)

Hvis HTC One S kører langsommere end normalt, ikke reagerer eller har et program, som ikke virker korrekt, kan du prøve at genstarte og se, om det hjælper med at løse problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen.
  2. Lås skærmen op.
  3. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.

Reagerer HTC One S ikke?

Hvis HTC One S ikke reagerer, når du berører skærmen eller trykke på knapperne, kan du stadig genstarte den.
Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK i mindst 10 sek. HTC One S genstarter automatisk.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s