Beskytte dit SIM-kort med en pinkode

Tilføj et ekstra sikkerhedslag til HTC One S ved at tildele en PIN-kode (personligt identifikationsnummer) til dit SIM.

Vigtigt: Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Sikkerhed.
  2. Tryk på Opsæt SIM-kortlås, og vælg så Lås SIM-kort.
  3. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  4. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.

Gendannelse af et SIM-kort, der er blevet blokeret

Hvis du indtaster en forkert PIN-kode mere end det maksimalt tilladte antal gange, vil SIM-kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal så bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til HTC One S. Kontakt din mobiludbyder for at få denne kode.
  1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den nye pinkode igen, og tryk så på OK.
Relaterede emner