Sikkerhedskopiering af indstillinger til Google

Sikkerhedskopiering af indstillinger til Google

Du kan vælge automatisk at sikkerhedskopiere visse indstillinger, som f.eks. Wi-Fi eller bogmærker til Google-servere med din Google-konto, så du kan gendanne dem, når du har behov for det.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Sikkerhedskopiering og nulstilling, og vælg derefter Sikkerhedskopier mine indstillinger.
  3. Tryk på Sikkerhedskonto.
  4. Vælg den Google konto, du vil bruge.
0 Personer synes dette var nyttigt