Ændring af indstillinger for lyd

Skifte mellem stille, vibrerings- og normal tilstand

Gør et af følgende:
  • For at ændre fra lydløs til normal tilstand, trykker du på knappen LYDSTYRKE OP.
  • For at ændre fra vibreringstilstand til normal tilstand, trykker du to gange på knappen LYDSTYRKE OP.
  • Fra Startskærmen glider du meddelelsespanelet åbent, og så trykker du på > Lyd > Lydprofil.

Afspilning af en lyd, når du vælger elementer på skærmen

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lyd.
  3. Marker eller fjern markeringen i muligheden Lyd ved berøring.

Automatisk sænkning af ringelydstyrken

HTC One S har en stille ringefunktion, der automatisk sænker ringelydstyrken, når du flytter den.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lyd.
  3. Vælg muligheden Stille opringning ved besvarelse.

HTC One S til at ringe højere i din lomme eller taske

Som hjælp til at undgå ubesvarede indkommende opkald, når HTC One S er i lommen eller tasken, vil funktionen Lommetilstand gradvis øge ringelydstyrken og vibrere, når du modtager et opkald.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lyd.
  3. Vælg muligheden Lommetilstand.

Automatisk skift til højttaler

Når du er i en samtale, kan du slå højttaleren til ved bare af vende HTC One S om.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Lyd.
  3. Vælg muligheden Vend for højttaler.