Tænd/sluk for Flytilstand

I mange lande påbyder loven, at du slukker for trådløse enheder, mens du er om bord på et fly. Flytilstand er en måde til hurtigt at slukke for trådløse funktioner i HTC One S.

Når du aktiverer Flytilstand, slukkes alle trådløse radioer på HTC One S, herunder opkaldsfunktion, datatjenester, Bluetooth og Wi-Fi. Du kan dog manuelt tænde for Bluetooth og Wi-Fi, mens Flytilstand er aktiv.

Når du deaktiverer Flytilstand, tænder opkaldsfunktionen igen, og den tidligere tilstand for Bluetooth og Wi-Fi genoprettes.

Bemærk: Hvis USB-tethering slås til, vil aktivering af Flytilstand slå det fra. Du skal slå USB-tethering til manuelt, efter du har deaktiveret Flytilstand.
Gør et af følgende for at tænde/slukke for Flytilstand:
  • Tryk og hold på TÆND/SLUK, og tryk så på Flytilstand.
  • Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på . Tryk på Flytilstand Til/Fra-kontakten for at slå til eller fra.
Når funktionen er deaktiveret, vises ikonet for Flytilstand i statuslinjen.