Modtagelse af oplysninger via Bluetooth

HTC One S sætter dig i stand til at modtage forskellige filer med Bluetooth, herunder billeder, musik, kontaktpersoner, kalenderbegivenheder og dokumenter, f.eks. PDF'er.
Vigtigt: Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger over Bluetooth.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Hvis Bluetooth er slået fra, kan du trykke på Bluetooth til/fra-omskifteren for at slå det til.
  3. Tryk på Bluetooth. Bluetooth-skærmen åbnes.
  4. Tryk på din enheds Bluetooth-navn øverst på skærmen for at gøre HTC One S synlig for Bluetooth-enheder i nærheden.
  5. Du kan på sendeenheder sende en eller flere filer til HTC One S.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på HTC One S og modtagerenheden. Du bliver også muligvis bedt om at indtaste den samme adgangskode eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode på begge enheder.

Så modtager du en Bluetooth-godkendelsesanmodning.

7. Tryk på Par.
  8. Når HTC One S modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og så trykke på Accepter.
  9. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn meddelelsespanelet, og tryk så på den relevante opdateringsmeddelelse.

Hvad der så sker, når du åbner en modtaget fil, afhænger af filtypen:

• Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
  • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og så trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine Kalenderbegivenheder.
  • Ved vCard-kontaktfiler kan du vælge at importere en, flere eller alle kontakter på kontaktlisten.