Brug af HTC One S som en trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre HTC One S til en trådløs router.

Bemærk:
  • Sørg for at din telefons dataforbindelse er slået til.
  • Du skal have en godkendt dataplan associeret med din konto hos din mobiludbyder for at kunne bruge denne tjeneste.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på Deling af mobilt netværk > Indstillinger for Wi-Fi-hotspot.
  4. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  5. Vælg typen af sikkerhed og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge HTC One S som en trådløs router.
  6. Marker muligheden Wi-Fi-hotspot for at aktivere den trådløse router.

HTC One S er klar til blive brugt som en trådløs router, når du ser på statusbjælken.

Relaterede emner