Wi‑Fi

Wi-Fi

For at kunne bruge Wi-Fi, skal du have adgang til et trådløst adgangspunkt eller "‍hotspot"‍.
Bemærk: Tilgængelighed og styrke for et Wi-Fi-signal vil variere, afhængigt af de genstande som f.eks. bygninger eller bare en væg, mellem de rum, som Wi-Fi-signalet skal passere gennem.

Aktivering af Wi-Fi og oprettelse af forbindelse til et trådløst netværk

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Wi-Fi til/fra-kontakten for at slå Wi-Fi til.
  3. Tryk på Wi-Fi.

Registrerede Wi-Fi-netværk vises.

Bemærk: Hvis det trådløse netværk, du vil bruge, ikke er på listen, skal du trykke på > Tilføj netværk for manuelt at tilføje det.
  4. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse til det. Hv is du valgte et sikret netværk, bliver du bedt om at indtaste netværksnøglen eller adgangskoden.
  5. Tryk på Forbind. Du vil se Wi-Fi-ikonet i statusbjælken, når du er forbundet.

Næste gang din HTC One S opretter forbindelse til et sikret trådløst netværk, der tidligere er givet adgang til, bliver du ikke bedt om at indtaste nøglen eller andre sikkerhedsoplysninger igen.

Forbinde til et Wi-Fi-netværk via WPS

Hvis du bruger en Wi-Fi-router med Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS), kan du nemt forbinde HTC One S.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Wi-Fi til/fra-kontakten for at slå Wi-Fi til.
  3. Tryk på Wi-Fi.
  4. Tryk på > WPS Push, og tryk derefter på WPS-knappen på din Wi-Fi router.
    Bemærk: For at bruge Wi-Fi-beskyttet opsætning (WPS) PIN-metode, skal du trykke på > Angiv WPS-pinkode.

Afbryde forbindelse fra det aktuelle trådløse netværk

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Wi-Fi.
  3. Du kan:
    • Tryk på det trådløse nerværk, HTC One S er tilsluttet og derefter på Afbryd.
    • Hvis du vil fjerne indstillingerne for dette netværk, skal du trykke på netværksnavnet og så på Glem netværk.

Tilsluttet til et andet Wi-Fi-netværk

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Wi-Fi. Registrerede Wi-Fi-netværk vises.
    Bemærk: Scan manuelt efter tilgængelige Wi-Fi-netværk ved at trykke på > Scan.
  3. Tryk på et Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse til det.

Logge automatisk ind på et offentligt Wi-Fi-netværk (WISPr)

Du kan indstille din HTC One S til automatisk at logge ind på et offentligt Wi-Fi-netværk, som du med jævne mellemrum bruger. Derved behøver du ikke at gå igennem Wi-Fi-udbyderens webautentificeringsproces, hver gang du forbinder til deres Wi-Fi-netværk. Du skal bare tilføje dine login-oplysninger til indstillingerne for WISPr (trådløs internetudbydertjeneste roaming).
Vigtigt: Adgangspunktet for Wi-Fi-netværket skal understøtte WISPr webportalen. Der henvises til Wi-Fi-udbyderen for yderligere oplysninger.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Wi-Fi.
  3. Tryk på > Avanceret.
  4. Under WISPr-indstillingerne skal du vælge funktionen Automatisk login.
  5. Tryk på WISPr kontoindstillinger > Tilføj en ny konto.
  6. Tryk på hvert emne på skærmen for at indtaste udbyderens navn, dit login-navn (med hele domænenavnet) og adgangskoden.
  7. Tryk på > Gem
  8. Slå Wi-Fi til, og forbind derefter til det offentlige Wi-Fi-netværk.
Tip:
  • Hvis du har adgang til flere offentlige Wi-Fi-netværk, kan du tilføje op til fem sæt af login-oplysninger til listen WISPr-konti.
  • I listen WISPr-konti skal du trykke og holde en konto for at fjerne eller redigere den.

Oprettelse af forbindelse til et Wi-Fi-netværk med EAP-TLS-sikkerhed

Vigtigt: Du skal måske installere et netværkscertifikat på HTC One S, inden du kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk med EAP-TLS-godkendelsesprotokol. Du får disse oplysninger fra netværksadministratoren.
  1. Gem certifikatfilen på HTC One S.
  2. Glid meddelelsespanelet åbent, og tryk så på > Sikkerhed.
  3. Tryk på Installer fra telefonhukommelse.
  4. Vælg det netværkscertifikat, der er nødvendigt for at oprette forbindelse til EAP-TLS-netværket.
  5. Aktiver Wi-Fi, og opret forbindelse til et trådløst netværk.