Dataforbindelse

Når du tænder for HTC One S for første gang, konfigureres den automatisk til bruge din udbyders dataforbindelse (hvis der er indsat et SIM-kort).

Kontrol af den dataforbindelse, du bruger

1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Mobiltelefon data > Netværksudbydere eller Navne på adgangspkt..

Tænde/slukke for dataforbindelsen

Hvis du slukker for dataforbindelse, kan det spare batteriets levetid og spare penge på datagebyrer.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på kontakten Mobil data Til/Fra for at slå dataforbindelsen til eller fra.
Vigtigt: Hvis du ikke har dataforbindelse tændt, og du heller ikke har forbindelse til et Wi-Fi-netværk, vil du ikke modtage automatiske opdateringer på dine e-mails, sociale netværkskonti og andre synkroniserede oplysninger.

Oprette et nyt adgangspunkt

Navne på adgangspkt. (APNs) forbinder HTC One S til datanetværk for tjenester, som f.eks. surfe på nettet i mobiltelefonen.

Vigtigt: Før du tilføjer endnu en dataforbindelse, skal du have navnet på adgangspunktet og indstillinger (herunder brugernavn og adgangskode, hvis det behøves) fra mobiludbyderen klar.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Mobiltelefon data > Navne på adgangspkt..
  3. På skærmen APN'er trykker du på > Ny APN.
  4. Indtast indstillingerne for APN.
  5. Tryk på > Gem.
  6. Vælg den nye APN på skærmen APNs.

Slå dataroaming til eller fra

Opret forbindelse til din mobiludbyders partnernetværk og få adgang til datatjenester, når du er uden for mobiludbyderens dækningsområde.

Advarsel: Brug af datatjenester, når du roamer, kan være dyrt. Undersøg data-roaming-taksterne hos din udbyder, før du bruger data-roaming.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Tryk på Mobiltelefon data, og vælg eller ryd muligheden Dataroaming.
Marker afkrydsningsfeltet Lyd til data-roaming, hvis du vil have, at HTC One S skal afspille en lyd, når den opretter forbindelse til et roaming-netværk.