Oprette forbindelse til Internet via en computer

Hvis du midlertidigt ikke har internetadgang, kan du stadig komme online ved at bruge din computers internetforbindelse.

Vigtigt:
  • For at være sikker på, at USB-driverne til HTC One S er opdateret, skal du installere den seneste version af HTC Sync Manager på computeren.
  • Du skal måske slukke for din lokale netværksfirewall. Hvis computeren opretter forbindelse til internettet via PPP (f.eks. opkald, xDSL eller VPN), vil internet-pass-through kun understøtte TCP-protokollen.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  3. Tryk på Deling af mobilt netværk.
  4. Tryk på USB netværksindstilling, og vælg derefter Internet-pass-through.
  5. Tilslut HTC One S til computeren med det medfølgende USB-kabel. Næste gang HTC One S forbinder til en computer, vil den huske dine indstillinger.
Tip: Hvis du ofte skifter imellem USB-tethering og internet-pass-through, skal du vælge Smart netværksdeling for automatisk at slå den forbindelsestype, som du behøver til, når du forbinder HTC One S med din computer.
Relaterede emner