INDSTILLINGER & SERVICES
Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering
INDSTILLINGER & SERVICES

Deling af din mobile dataforbindelse via USB-tethering

Er der ingen internetforbindelse på computeren? Ingen problem. Brug dataforbindelsen på HTC One S til at oprette forbindelse til internettet.
Vigtigt:
  • For at være sikker på, at USB-driverne til HTC One S er opdateret, skal du installere den seneste version af HTC Sync Manager på computeren.
  • Sørg for at du har indsat SIM-kortet i HTC One S.
  • Du skal muligvis have USB-tethering tilføjet til dit dataabonnement, da det kan medføre yderligere omkostninger. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  1. Glid meddelelsespanelet åbnet, og tryk så på .
  2. Sørg for, at mobiltelefon-data er slået til.
  3. Under Trådløs og netværk, skal du trykke på Mere.
  4. Tryk på Deling af mobilt netværk.
  5. Tryk på USB netværksindstilling, og vælg derefter USB-tethering.
  6. Tilslut HTC One S til computeren med det medfølgende USB-kabel. Næste gang HTC One S forbinder til en computer, vil den huske dine indstillinger.
Tip: Hvis du ofte skifter imellem USB-tethering og internet-pass-through, skal du vælge Smart netværksdeling for automatisk at slå den forbindelsestype, som du behøver til, når du forbinder HTC One S med din computer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s