Vise billeder og videoer i HTC Sync Manager

Gennemse og vis computerens billeder og videoer, som du har importeret til HTC Sync Manager Galleri.
  1. Klik i HTC Sync ManagerGalleri.
  2. Klik på ALBUM og dobbeltklik på et album for at åbne det.
  3. Klik på ved siden af Sorter efter og vælg, hvordan du vil arrangere billederne og videoerne.
  4. Dobbeltklik på et billede eller en video for at se en større visning.

Redigering af dine billeder

Du kan foretage grundlæggende redigeringsopgaver på billeder som f.eks. at beskære og rotere.
  1. På skærmen ALBUM, skal du åbne det album, der indeholder de billeder, du vil redigere.
  2. Hold CTRL-tasten nede, mens du trykker på hvert billede, du vil redigere.
  3. Klik på . En skærm viser en miniaturestribe med alle dine udvalgte billeder.
  4. Klik på miniaturestriben på det første billede og vælg det, du vil gøre ved billedet.
    Se billedoplysninger Klik på for at se oplysninger som f.eks. opløsning, filformat mm.
    Rotér Klik på eller .
    Beskær
    1. Klik på og ændr størrelse eller træk beskæringsboksen over den del af billedet, du vil beskære.

Du kan også klikke på Brugerdefineret og vælge en forudindstillet billedstørrelse.

2. Klik på Anvend.
  5. Flyt til næste billede. Du vil blive bedt om at gemme ændringerne for det aktuelle billede.
  6. Klik på OK for at gemme og redigere næste billede.