Afspilning af musik i HTC Sync Manager

Er du musik-junkie med en stor samling digital musik på computeren? Du kan administrere dit musikbibliotek og lytte til dine favoritsange fra HTC Sync Manager.
  1. Klik i HTC Sync ManagerMusik.
  2. Gennemse dine sange og album ved at klikke på BIBLIOTEK > , og vælg at gennemse efter album, genre, kunstner eller sang.
  3. Dobbeltklik på et album for at åbne det, eller dobbeltklik på en sang for at afspille den.
  4. Brug afspilningsfunktionerne nederst på skærmen for at pause, genoptage afspilningm gentage sange mm.
Tip: Nederst til venstre på skærmen kan du trække statusbjælkskyderen for at hoppe til en anden del af sangen.

Oprette en afspilningsliste i HTC Sync Manager

1. Klik fra Musik-biblioteket på et album eller en sang, du vil tilføje til en ny afspilningsliste.
  2. Klik på > Ny afspilningsliste.
  3. Indtast et navn til afspilningslisten, og tryk så på OK.
  4. Du kan tilføje flere sange til afspilningslisten ved at holde CTRL-tasten trykket ned, mens du klikker på et eller flere album eller musiknumre, klikker på og dernæst vælger afspilningslisten.
  5. Når du er færdig med at tilføje numre, klikker du på AFSPILNINGSLISTER. Dobbeltklik på miniaturen for afspilningslisten og dobbeltklik på en sang for at starte afspilningen.