Kopiere filer til eller fra telefonhukommelse

Du kan kopiere din musik, dine billeder og andre filer til HTC One S.
  1. Opret forbindelse fra HTC One S til computeren med det medfølgende USB-kabel. Du vil se muligheder for at vise eller importere filer på computerskærmen.
  2. Vælg at vise filer.
  3. Kopier filerne fra computeren til HTC One S eller omvendt.
  4. Når du har kopieret filerne, afbryder du forbindelsen mellem HTC One S og computeren.

Du kan bruge programmer, der har adgang til telefonhukommelse (som f.eks. Kamera eller Galleri), selv når den er forbundet til en computer.