Se videoer på YouTube

Brug programmer YouTube til at se, hvad der sker på dette online videodelingswebsted.
  1. Fra startskærmen trykker du på > YouTube.
  2. Glid til venstre for at vise meddelelsespanelet.
  3. Vælg en kategori og rul igennem listen med videoer, og tryk på den, du vil se.
  4. Når du ser en video, kan du:
    • Drej HTC One S om på siden for at se videoen i fuld skærm.
    • Tryk på videoskærmen for midlertidigt at standse, genoptage afspilningen eller trække skyderen for at springe til en anden del af videoen.
    • Tryk på fanen for at få mere at vide om videoen, se relaterede videoer eller undersøge, hvad andre tænker. Du kan også glide fingeren over fanerne for at se, om der er flere tilgængelige emner.
Tryk på YouTube-ikonet for at vende tilbage til hovedskærmen.

Søge efter videoer

1. I programmet YouTube trykker du på .
  2. Indtast de ord, du vil søge efter i søgefeltet. I takt med, at du indtaster, vises matchende emner i en liste.
  3. Hvis det, du søger efter, er i listen over forslag, skal du trykke på elementet.
    Tip: Tryk på for at indtaste det i søgefeltet. Der vises nye forslag, og du kan indtaste mere tekst eller trykke på ved siden af det næste forslag for hurtigt at uddybe søgningen.
  4. Rul gennem resultaterne, og tryk på en video for at se den.
    Tip: Du har også mulighed for at vise resultater, der for nylig blev posteret. Tryk på Hele tiden, og vælg så den tidsperiode, du ønsker.

Gemme en video til senere

Gem en video på din Se senere-liste, så den stadig er tilgængelig på YouTube, selvom du har lukket programmet.
  1. Find den video, du vil gemme, og tryk på den.
  2. Tryk på > Føj til > Se senere.

Du kan se gemte videoer ved at trykke på dit kontonavn i YouTube meddelelsespanelet, og derefter trykke på Se senere. Vælg en video i listen.

Forhåndsindlæse videoer

Indstil programmet YouTube til at forhåndsindlæse videoer, så du kan se dem uden afbrydelser. Videoer forhåndsindlæses, når HTC One S oplader og er forbundet til et Wi-Fi-netværk.

Få flere oplysninger om forhåndsindlæsning af videoer ved at se hjælp til YouTube.

1. I programmet YouTube trykker du på > Indstillinger > Forhåndsindlæsning.
  2. Vælg den type videoer, du vil forhåndsindlæse.

Videoerne forhåndsindlæses, når vises på Se-listen eller på den kanal, du abonnerer på. Ikonet skifter til , når videoerne er klar til visning.

Rydde søgeoversigten

1. I programmet YouTube trykker du på > Indstillinger.
  2. Tryk på Søg > Ryd søgeoversigten.

Dele et videolink

1. På videoens visningsskærm trykker du på .
  2. Vælg, hvordan du vil dele videolinket blandt de tilgængelige muligheder.