Holde øje med dine opgaver

Brug programmet Opgaver til at organisere og spore gøremål og opgaver. Opret opgaver på telefonen eller synkroniser dem med dine Google- og Microsoft Exchange ActiveSync-konti. Du kan også se dine opgaver i Kalender.
Åbn programmet Opgaver ved at trykke på > Opgaver.
Skift imellem dine opgavekonti ved at trykke på og dernæst en anden konto.

Oprettelse af en opgave

1. I programmet Opgaver indtaster du opgavens navn i tekstfeltet Ny opgave.
    Tip: Hvis du vil oprette en opgave og indtaste detaljerne senere, trykker du på efter du har indtastet opgavens navn.
  2. Tryk på og indtast derefter opgavens detaljer.
  3. Tryk på Gem.

Linke en opgave til en kontakt

Skal du hjælpe dine venner med et projekt eller en begivenhed? Link en opgave til en kontakt i programmet Kontakter, så opgaven vises på skærmen, når din ven ringer. Du kan også filtrere opgaver, så der kun vises de opgaver, der er tilknyttet en bestemt kontakt.
Bemærk: Kun opgaver under Mine opgaver kan linkes til en kontakt.
  1. Mens du indtaster oplysninger om opgaven, kan du trykke på tekstboksen under Kontakter og indtaste et navn.
  2. Hvis du vil linke opgaven til en kontakt i programmet Kontakter, trykker du på .
  3. Vælg kontakten, og tryk så på Gem.
  4. Udfyld resten af oplysningerne og tryk på Gem.

Linke en opgave til en placering

Du kan linke opgaver til en placering, så du kan se, hvilke ærinder du kan gøre undervejs, når du næste gang er i et område.
Bemærk: Du kan kun linke en placering til opgaver, som er oprettet under Mine Opgaver.
  1. Mens du indtaster oplysninger om opgaven, trykker du på tekstboksen under Placering og indtaster en placering.
  2. Angiv et område på kortet ved at trykke på .
  3. Flyt til et område.
  4. Tryk på Udført.
  5. Indtast et navn for placeringen og tryk på OK.
  6. Udfyld resten af oplysningerne og tryk på Gem.
Opgaven angives på et kort sammen med andre opgaver, der er linket til placeringer.
  • Du kan se disse opgaver på et kort ved at trykke på > KortvisningOpgaver-hovedskærmen. Panorer hen over kortet indtil (placeringsindikatoren) vises. Placeringsindikatoren viser, hvor mange opgaver der er linket til den pågældende placering.
  • Du kan se detaljerne for opgaven ved at trykke på .
  • For at se din placering på kortet, trykker du på > Lokaliser mig.

Administrere opgaver

1. Gå til den liste, der indeholder opgaven.
  2. I opgavelisten kan du:
    Markere en opgave som fuldført

Tryk på afkrydsningsfeltet ved siden af opgaven. Du kan se fuldførte opgaver ved at trykke på > Se afsluttede.

Sortere opgaver
    1. Tryk på > Sorter.
    2. Vælg, hvordan du vil sortere opgaverne.
    Redigere en opgave
    1. Tryk på den opgave, du vil rediger, og tryk på Rediger.
    2. Rediger opgavedetaljerne og tryk på Gem.
    Slet en opgave

Tryk og hold på den opgave, du vil slette, og tryk så på Slet.

Udsæt en opgave
    1. Tryk og hold på en forfalden opgave, og tryk så på Udsæt.
    2. Vælg, hvor længe du vil udsætte opgaven.
    Flyt en opgave til en anden liste

Du kan kun flytte opgaven til en anden liste, der er under samme konto.

1. Tryk og hold på den opgave, du vil flytte, og tryk så på Flyt til.
    2. Tryk på den opgaveliste, som du vil have skal indeholde opgaven.

Vise den forenede opgaveliste

Du kan få vist og opdatere en forenet opgaveliste. Opgaver er farvekodede, så du nemt kan skelne hvilken konto, de tilhører.
I programmet Opgaver trykker du på > Alle opgaver.
Tip: Hvis du vil se opgaver, som er lagret på HTC One S, trykker du på Mine opgaver.

Oprette en opgaveliste

1. I programmet Opgaver trykker du på > Administrer lister.
  2. Tryk på , og vælg så en konto til listen.
    Bemærk: Lister kan ikke oprettes for Microsoft Exchange ActiveSync-konti.
  3. Indtast et navn på listen, og tryk så på OK.

Styring af opgavelister

1. I programmet Opgaver trykker du på > Administrer lister.
  2. Herfra kan du:
    Vis opgaver Du kan vise alle opgaver på en liste ved at trykke på opgavelisten.
    Omdøb en liste
    1. Tryk på til højre for en liste, og tryk så på Omdøb.
    2. Indtast et nyt navn for listen, og tryk så på OK.
    Slet en liste
    1. Tryk på til højre for en liste, og tryk så på Slet.
    2. Tryk på OK.
    Bemærk: Du kan kun slette lister, du har oprettet på HTC One S.

Sikkerhedskopiere eller gendanne opgaver

1. Gå til den liste, der indeholder de opgaver, du vil sikkerhedskopiere.
  2. Tryk på > Importer/Eksporter.
  3. Tryk på Eksport til telefonens lager for at sikkerhedskopiere dine opgaver, og tryk på Import fra telefonens lager for at gendanne opgaver på HTC One S.

Ændre indstillinger for Opgaver

1. I programmet Opgaver trykker du på > Indstillinger
  2. Skift indstillingerne og tryk på .