Tjekke Vejr

Brug programmet Vejr og widget'en til at undersøge det aktuelle vej og vejrudsigten for de næste fem dage. Ud over den aktuelle placering kan du se vejrudsigter for andre byer i hele verden.
  1. På startskærmen trykker du på > Vejr. Du ser vejret det sted, du er.
  2. Glid til fanerne Pr. time og 4-dages for at se vejrudsigten på din placering.
  3. Når du ser en vejrudsigt, kan du:
    • Tjek vejret i andre byer ved at trykke på og vælge byen.
    • Tryk på for at opdatere vejroplysningerne på et hvilket som helst tidspunkt.
    • Tryk på skærmen for at se vejroplysninger, som f.eks. temperatur, omtrentlig solnedgang og andet.
Dine indstillinger i programmet Vejr kontrollerer også de vejroplysninger, der vises i Ur og Kalender.

Tilføje en by til skærmen Vejr

Tilføj flere byen til skærmen Vejr, så du med det samme kan se vejrudsigterne for disse byer. Skærmen Vejr kan udover din aktuelle placering vise op til 15 byer.
  1. På skærmen Vejr trykker du på .
  2. Indtast det sted, du vil tilføje.
  3. Tryk på den ønskede by.

Ændre rækkefølgen af byer på skærmen Vejr

1. På skærmen Vejr trykker du på > Rediger.
  2. Tryk og hold på i afslutningen af det emne, du vil flytte, og træk det så til den nye position.
  3. Tryk på Udført.

Slette byer fra skærmen Vejr

1. På skærmen Vejr trykker du på > Rediger.
  2. Vælg de byer, som du vil fjerne, og tryk så på Udført.