Brug af Ur

Om HTC Ur-widget'en

Brug HTC Ur-widget'en til at se dags dato, tidspunktet og placeringen. Du kan også bruge Ur til at vise tidspunktet i en anden by.

Ændre placeringen for Ur-widget'en

Som standard viser Ur-widget'en tiden og vejrer på startskærmen på din placering. Du kan tilpasse Ur-widget'en på startskærmen til at vise tiden og vejret for en anden placering.
  1. Tryk og hold på Ur-widget'en, og træk den så til knappen Rediger.
  2. Vælg en by.

Hvis du ikke ser den by, du ønsker, skal du trykke på for at søge efter den og tilføje den.

3. Tryk på Udført.
Tip: Du kan tilføje flere Ur-widgets til den udvidede Startskærm.

Om programmet Ur

Få mere ud af programmet Ur end bare dato og tidspunkt. Brug HTC One S som et verdensur for at se, hvad klokken er i byer rundt om på kloden. Du kan også indstille alarmer og registrere din tid med stopuret eller timeren.
Åbn programmet Ur ved at trykke på fra startskærmen og derefter på Ur. Tryk på fanerne i nederste række eller glid fingeren over fanerne for at skifte mellem de forskellige funktioner.

Indstillinger for Verdensur

Indstille din hjemby

1. På fanen Verdensur trykker du på > Startsideindstillinger.
  2. Indtast navnet på din hjemby.
  3. Rul gennem listen, og tryk på din hjemby.

Manuel indstilling af dato og tidspunkt

1. På fanen Verdensur trykker du på > Lokale tidsindstillinger.
  2. Ryd markeringen i Automatisk dato og tid og Automatisk tidszone og indstil derefter tidszonen, datoen og tidspunktet efter behov.

Tilføjelse af en by til skærmen Verdensur

1. På fanen Verdensur trykker du på .
  2. Indtast navnet på den by, du vil tilføje.
  3. Rul gennem listen og tryk på den by, du vil tilføje.

Indstille en alarm

Du kan tilføje en eller flere alarmer.
  1. På fanen Alarmer markerer du afkrydsningsfeltet for en alarm og trykker på den alarm.
  2. Under Indstil alarm bruger du tidshjulene til at indstille alarmtiden.
  3. Hvis du vil have alarmen til at virke i flere dage, trykker du på Gentag.
  4. Tryk på Udført.
Tip:
  • Deaktiver en alarm ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet for den alarm.
  • Hvis du skal indstille mere end tre alarmer, skal du trykke på .

Slette en alarm

1. På fanen Alarmer trykker du på .
  2. Vælg de alarmer, som du vil slette, og tryk så på Slet.