PROGRAMMER & FUNKTIONER
Søge efter et interessant sted i nærheden
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Søge efter et interessant sted i nærheden

Brug Google+Lokalt for at finde interessante steder i nærheden af din nuværende placering. Google+ Lokalt bruger Google Maps til at søge efter steder, som du måske vil finde, f.eks. den nærmeste benzintank eller pengeautomat.
Vigtigt:
  • Før du bruger Google+ Lokalt, skal du aktivere placeringskilder.
  • Navnet på programmet Google+ Lokalt kan variere afhængig af den version af Google Maps, der er installeret.
  1. På startskærmen skal du trykke på > Lokalt.
  2. Tryk på den type sted, du vil søge efter, eller tryk på for at indtaste det, du leder efter. Hvis der findes flere steder, vil søgeresultaterne blive vist i en liste.
  3. Du kan:
    • Tryk på Kortvisning for at se, hvor disse steder er på kortet.
    • Tryk fra søgeresultatlisten på et sted for at se flere oplysninger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s