PROGRAMMER & FUNKTIONER
Hentning af kort eller køb af licenser
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Hentning af kort eller køb af licenser

Skal du til et andet land på ferie? Du kan hente kortet over det land, du skal til, gratis. Du kan også hente eller købe yderligere tjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskamera og sving-for-sving-stemmevejledning.
Vigtigt: Du skal oprette forbindelse til internettet for at hente eller købe kort og tjenester.
  1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på > Hent mere.
  3. Glid til fanen med det element, som du vil hente.
  4. Afhængigt af det valgte, skal du trykke på eller .

Hvis du har en voucher-kode, skal du indtaste den ved at trykke på Indtast voucher-kode øverst på fanen Navigation.

Administrere licenser og indhold

Undersøg kort, navigation, oplysninger om sikkerhedskameraer og stemmer til sving-for-sving-vejledning, som allerede findes på HTC One S.

1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Tryk på > Hent mere. På fanen Købt kan du se en liste over tjenester, som du allerede har på HTC One S.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s