Bruge sving-for-sving-navigation

Vigtigt:
  • Undersøg, om du har købt sving-for-sving-navigation for det land eller den region, du bruger.
  • Hvis du vil bruge sving-for-sving-navigation, skal du vælge muligheden GPS-satellitter under Indstillinger > Placering.
  1. Under Locations søger du efter det sted, du vil køre til.
    Tip: Har du gemt placeringer som footprints? Du kan også angive det som din destination. Tryk på Footprints under Hurtige links og vælg et footprint.
  2. Tryk på Premium-navigation.

Indstilling af navigationspræferencer

Vælg, hvordan du ønsker, at Locations planlægger din rute. Du kan instruere Locations om at undgå landeveje eller betalingsveje, vise vognbaneoplysninger, vælge din rutepræferencer og andet.
  1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på > Navigator.
  2. Indstil dine præferencer ved at vælge eller trykke på et element.

Deaktivering af advarslers om hastigheds- og sikkerhedskameraer

Hvis du har sikkerhedskameratjenesten, kan du vælge at deaktivere denne tjeneste midlertidigt.

1. Mens du bruger sving-for-sving-navigation, skal du trykke på > Advarsler.
  2. Ophæv markeringen i afkrydsningsfelterne Hastighedsadvarsel og Advarsel om sikkerhedskamera.

Besvarelse af et opkald under brug af navigation

Når du modtager et opkald, rykker hele kortet op et lille stykke, så du kan se det indkommende opkald og besvare det. Men det skal du ikke tænke på. Du kan stadig bruge navigation, da vi har sørget for, at opkaldsskærmen fylder så lidt som muligt nederst på skærmen.