PROGRAMMER & FUNKTIONER
Registrere foretrukne steder med HTC Footprints
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Registrere foretrukne steder med HTC Footprints

HTC Footprints giver en nem måde at registrere dine foretrukne steder og besøge disse steder igen. Du kan tage et billede af et sted, f.eks. en restaurant eller sightseeing-sted og gemme det sammen med den præcise GPS-placering, gadeadresse, telefonnummer og andet.

Næste gang, du vil besøge det samme sted, kan du bare åbne footprint'et. Du kan så se placeringen på kortet, søge efter den på nettet og andet.

Tilføje en placering som et footprint

1. Søg efter den destination, du vil køre til.
  2. Tryk på Gem til footprints.
  3. Indtast et navn og andre oplysninger til footprintet.
  4. Du kan:
    • Tryk på for at tage et billede og føje det til som et billede til footprint'et.
    • Tryk på tekstboksen Mine notater for at tilføje en note til footprintet.
  5. Tryk på Gem.

Besøge et footprint igen

1. Tryk på Footprints under Hurtige links.
  2. Tryk på det footprint, du vil besøge igen.
  3. Vælg under Handlinger om du vil se footprint'et på kortet, få kørselsvejledninger, lede efter institutioner i nærheden og andet.

Redigere eller slette et footprint

1. Tryk på Footprints under Hurtige links.
  2. Tryk og hold på det footprint, du vil redigere eller slette.
  3. Tryk på Rediger eller Slet i valgmenuen.

Slette flere footprints

1. Tryk på Footprints under Hurtige links.
  2. Tryk på > Slet.
  3. Vælg de footprints, som du vil slette, og tryk så på Slet.

Eksportere dine footprints

Sikkerhedskopier footprints ved at eksportere dem. Du kan også åbne eksporterede footprints-filer i andre programmer, f.eks. Google Earth på computeren.
  1. Tryk på Footprints under Hurtige links.
  2. Tryk på > Eksporter.
  3. Vælg de footprints, der skal eksporteres, og tryk så på Eksporter. Footprints eksporteres som .kmz-filer. Hvis du eksporterede flere footprints på én gang, gemmes de samlet i én .kmz-fil.
Tip: Efter eksport, trykkes på Send, hvis du vil dele .kmz-filen.

Importere footprints

Få footprints tilbage, som du tidligere sikkerhedskopierede. Du kan også importere .kmz-filer, som du gemte i andre programmer.
  1. Tryk på Footprints under Hurtige links.
  2. Tryk på > Importer > Footprints-data.
    Tip: Du kan også trykke på Billeder for at importere et billede, der kan få tilføjet footprint-oplysninger.
  3. På fanen Type trykker du på den fil, du vil importere.
  4. Tryk på Importer.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s