Vise kort

På startskærmen trykker du på > Locations. Et kort åbnes, som viser din aktuelle placering.
Tryk for at søge efter et interessant sted eller en adresse.
Tryk for at skifte mellem 2D- og 3D-visninger.
Interessant sted. Tryk for at se flere oplysninger, ringe, få kørselsvejledninger mm.
Din aktuelle placering.
Tryk for at bruge eller ikke bruge kompasset.
Dette ikon vises, når du manuelt styrer retningen på kortet med dine to fingre.
Zoom-knapper. (Tryk på skærmen for at vise zoom-knapperne.)
Hurtige links Tryk for at vise flere faner, som f.eks. Footprints.

Valg af de interessante steder, der skal vises på kortet

1. Når du ser på et kort, kan du trykke på > Vis (eller Mere > Vis).
  2. Vælg de interessante steder, som du vil se eller ikke se, når du ser på kortet.
    Tip: Du kan også vælge at vise eller ikke vise footprints og 3D-bygninger på kortet.
  3. Tryk på OK.

Sætte en pind i en placering på kortet

Sæt en pind i en foretrukken placering på kortet, og tilføj den som et footprint, få kørselsvejledninger til den eller del den med venner.
  1. Når du ser på et kort, skal du trykke og holde på et område på kortet, som du vil sætte en pind på.
  2. Tryk på og vælg det, du vil gøre.
Tip: Fjern alle pinde på kortet, mens du ser på det, ved at trykke på > Fjern pind (eller Mere > Fjern pind).

Ændre sproget for gadenavn og interessante steder

1. Mens du ser på et kort, trykker du på > Indstillinger > Kort > Kortsprog ( eller Mere > Indstillinger > Kort > Kortsprog).
  2. Vælg et af følgende.
    Brug lokalt kortsprog Brug dette, hvis du vil bruge det lokale sprog på kortet. Hvis du f.eks. leder på et kort over Japan, vil det bruge japanske tegn.
    Brug sprog, der passer bedst Brug dette, hvis du vil bruge de aktuelle sprogindstillinger. Det er måske ikke tilgængeligt for alle kort.

Vælge kort at søge på

1. I Locations trykkes på .
  2. Før du udfører søgningen, skal du trykke på feltet Aktuel søgeregion og så vælge det land, du ønsker.

Hvis du ikke har et hentet kort over det land, vil Locations søge på dets onlinekort.