Søge efter din placering og det, som ligger omkring dig

1. På startskærmen trykker du på > Locations.
  2. Hvis du ikke kan se din aktuelle placering på kortet, skal du trykke på .
  3. Tryk på Hurtigt link > I nærheden.
  4. Vælg en kategori, som du er interesseret i, for at se de steder, der er i nærheden.

Søge efter et interessant sted

Du kan søge ved hjælp af et navn på en virksomhed, en gade eller en by. Foreslåede matcher vises, mens du taster.
  1. I Locations trykkes på .
  2. Tryk på Steder af interesse.
  3. Indtast det sted, du vil søge efter. Hvis du ikke ser det du leder efter, trykker du på junder Udvidet søgning for at udvide søgningen.
  4. Tryk på en virksomhed for at få kørselsvejledning, vise på kort og andet.

Søge efter en adresse

1. I Locations trykker du på > Adresse.
  2. Indtast så meget af adressen, du kan.
    Bemærk: Hvis du ikke ser det du leder efter, trykker du på Udvidet søgning for at udvide søgningen.
    Matchende oplysninger vises.
  3. Tryk på den adresse, som du leder efter.
Vælg at vise på et kort, få kørselsvejledninger og andet blandt de tilgængelige muligheder.