PROGRAMMER & FUNKTIONER
Om Locations
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Om Locations

Søg efter interessante steder, få kørselsvejledninger til steder, som du vil køre til, og kør ved hjælp af sving-for-sving-GPS-navigation med Locations. Locations er din perfekte rejsekammerat, hvad enten du er hjemme eller i et andet land. Med Locations kan du hente kort på forhånd, så du ikke skal bekymre dig om at have en internetforbindelse, når du er ude og køre eller dyre data-roaming-takster, når du er udenlands.
Bemærk: Hvis du er i et område, hvor der er mange omgivende bygninger, kan det være svært for Locations at udpege din placering.

*Indtast din kommentar her ...
htc-one-s