Bevare forbindelsen til dine kontakter

Bare fordi du kører, betyder det ikke, at du skal være isoleret fra resten af verden. Med HTC Bil kan du besvare opkald, foretage opkald og modtage meddelelser.

Håndtering af indgående opkald i HTC Bil

Med en enkel fingerbevægelse kan du vælge, hvad du vil gøre ved et indgående opkald.
  • Glid til højre for at besvare det.
  • Glid til venstre for at afvise det.

Foretag telefonopkald i HTC Bil

• Tryk på hovedpanelet på genvejen Telefon for at åbne tastaturet.
  • For at foretage et opkald fra din telefonbog, glider du hen over skærmen, til du ser panelet Kontakter. Glid så op fra bunden for at åbne telefonbogen.